GK CloudHost - шаблон joomla Окна
Log in

+31 (0)850021178 EMAIL

Het jaar 2016 gaat richting het einde lopen, en een nieuw vers jaar staat al in de startblokken om het over te nemen.

Euro Host kijkt terug op een bewogen jaar. Een (noodgedwongen) verhuizing van de data naar een andere server om de continuïteit maar ook zeker de kwaliteit waar we voor staat te kunnen blijven waarborgen. En dat besluit was wikken en wegen, waar doe je als bedrijf goed aan. Duidelijk was dat waar we onze dienstverlening onder hadden gebracht dat dit niet meer aan onze kwaliteitseisen kon voldoen.

Dan begint het traject van offertes opvragen, vergelijken en wikken en wegen. Maar wel snel want iedere dag dat het langer duurt is een dag dat we niet onze gewenste kwaliteit kunnen leveren.  Binnen 7 dagen waren we rond met de nieuwe partij die onze infrastructuur kon overnemen. De dienstverlening verbeterede enorm, en er kwamen allerlei nieuwe opties tegelijkertijd bij.

Zo wordt bijvoorbeeld de email op voorhand al gescand om er voor te zorgen dat de spammailtjes zichtbaar afkomen. Het netwerk waar we in terecht kwamen was een upgrade van waar we hiervoor draaide. En als aller belangrijkste, we kunnen de kwaliteit bieden die we nastreven als bedrijf.

Kostenstijging 2017

Het nadeel was wel dat onze inkoop kosten bijna verdubbelde, maar dit is het meer dan waard. Het afgelopen jaar hebben we deze kosten niet doorberekend naar onze klanten, maar voor de bedrijfsvoering is het wel essentieel om in ieder geval een stukje door te berekenen.  Voor nieuwe klanten is de nieuwe tariefstelling al geruime tijd van kracht maar ook onze trouwe klanten komen er helaas niet onderuit dat in 2017 deze prijsverhoging ook wordt doorgevoerd.

We hebben er voor gekozen om niet de volledige kostenstijging voor ons 1 op 1 door onze klanten over te laten nemen . We hebben er voor gekozen om alle pakketten met 50 cent per maand te verhogen. Vanaf 1 januari 2017 geldt dit ook voor onze huidige klanten.

Ook de kosten voor een domeinnaam zullen in 2017 stijgen, variërend van enkele centen tot 50 cent per jaar. Bij ieder webhostingpakket zit al 1 domeinnaam inbegrepen en merkt u niets van de verhoging van de losse domeinnamen, maar er zijn ook voldoende klanten die meerdere domeinnamen afnemen en eigenlijk wel getroffen zullen worden. Met nadruk op eigenlijk, want we hebben besloten dat we voor alle domeinnamen die in 2016 bij ons geregistreerd staan deze verhogingen op de domeinnaam niet door te voeren. Want u als trouwe klant waarderen we en geven u als trouwe klant op deze manier een voordeeltje ten opzichte van een nieuwe klant.

Bent u het niet eens met de prijsstijging staat het natuurlijk vrij om uw diensten elders af te nemen, in alle andere gevallen zult u deze prijsaanpassing op uw factuur van 2017 terug zien.

Log in or Sign up