GK CloudHost - шаблон joomla Окна
Log in

+31 (0)850021178 EMAIL

Euro Host blijft vernieuwen. Enige tijd geleden hebben wij een nieuw telefoonnummer in gebruik genomen. Dit nummer (085-0002 1178) is iedere werkdag tussen 10:00 en 20:00 uur bereikbaar.

Maar storingen komen niet altijd tijdens de openingsuren. Hiervoor hebben we voor klanten een speciaal telefoonnummer in het leven geroepen. Dit nummer is voor klanten 24 uur per dag te bereiken, mits eerst het stappenplan is doorgelopen.

Stappenplan storingen

1. Check of u geblokkeerd bent

Al onze servers zijn voorzien van een firewall welke u onder bepaalde omstandigheden kan blokkeren. Als u wordt geblokkeerd kunt u uw website niet meer bezoeken, uw e-mail niet meer ophalen en DirectAdmin niet meer gebruiken. Check op downforeveryoneorjustme.com of uw website het doet. Als dit het geval is dan bent u hoogstwaarschijnlijk geblokkeerd en dragen vragen wij u uw IP adres en de website waarom het gaat naar ons toe te mailen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk deblokkeren en vertellen waarom u geblokkeerd was zodat u het probleem kan oplossen en het niet nog een keer gebeurd.

2. Onderhoud en storingen

Check onze storing pagina om te zien of er geen gepland onderhoud of bekende storingen zijn gemeld. Als we bezig zijn met onderhoud of er is een storing dan is het goed mogelijk dat uw website het om die reden niet doet. In dat geval kunt u de meldingen op onze storing pagina in de gaten houden om zo de voortgang van het onderhoud of het oplossen van de storing te volgen. Onderhoud wordt 72 uur van te voren aangekondigd, storingen worden binnen 10 minuten nadat deze bekend zijn gemeld.

3. Geen storingen of blokkade

Als u niet geblokkeerd bent, er is geen onderhoud gepland en/of zijn geen storingen bekend dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een storing welke nog niet bij ons bekend is of welke alleen van toepassing is op uw eigen website. In dat geval kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met ons speciale calamiteiten telefoonnummer +31 623124318. Een van onze medewerkers zal u dan zo goed- en snel mogelijk helpen om ervoor te zorgen dat uw website of websites het weer doet/doen.

Hieronder nog eens de manieren om contact met ons te maken samengevat.
 
Telefoon: 085 - 002 1178 (iedere werkdag 10:00 t/m 20:00 uur)
Whatsapp: 0623124318 (op werkdagen voor 20:00 uur een bericht gestuurd is de zelfde dag nog antwoord)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (op werkdagen voor 20:00 uur gemaild, zelfde dag nog reactie)
Storingslijn: +31 623124318 (24 uur per dag voor bestaande klanten, doorloop eerst het stappenplan storingen voor u belt)
 
Hierboven staan de garanties beschreven waar u ons aan mag houden, het wil niet zeggen dat we buiten tijden niet reageren. Echter garanties geven buiten deze tijden doen we niet.
 
 

Log in or Sign up